Caderea genelor si consumul de morcovi

gene

Multa vreme s-a crezut ca daca morcovii fac bine ochilor, ei ar trebui sa faca bine si genelor, datorita continutului mare de beta-caroten.

Un studiu efectuat de Canadian Ophthalmological Society, in 2012, pe 355 de bolnavi de alopecie a genelor a incercat sa gaseasca eventuale cauze ale afectiunii. S-a constatat ca majoritatea bolnavilor consumau cantitati rezonabile de morcov si se pare ca asta n-a avut nici un efect.

A fost o perioada in care, mai multe reviste de frumusete pentru femei recomandau umectarea genelor cu o zeama de morcovi. Recent s-a constatat ca niacina (acidul nicotinic) are reactii adverse si a produs rarirea firelor de par din sprancene sau de pe pleoape. Gasiti studiul aici ca sa aveti grija de gene prin alte metode.

Cum pe cai naturale inca nu am putut dovedi nici o eficienta in folosirea morcovilor, va recomandam sa cumparati de la acest magazin online extensii gene pe care sa le folositi cu incredere.

Extensiile de gene va vor da un aspect placut, densitatea aparanta a genelor fiind dublata. In plus, genele naturale, ale dv., nu vor mai suferi din pricina substantelor chimice incluse in mascara. Pentru intretinerea genelor dupa ce au fost montate extensii gene exista produse specializate care protejeaza nu numai lipitura ci si genele dv. naturale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*