Morcovii cicatrizeaza mai repede tatuajul sprancenelor

tatuaj

Este la mare moda, in ultimul an, ca tot mai multe femei sa-si faca un tatuaj al sprancenelor. Unele femei au goluri in sprancene sau sprancenele nu le cresc, sau sunt prea subtiri, sau prea rare. Toate aceste motive sunt suficiente pentru un tatuaj al sprancenelor.

Deja sunt femei care stiu foarte bine ce doresc si ele cauta tatuaj sprancene fir cu fir sau microblading sau micropigmentare, desi toti termenii sunt foarte apropiati. Majoritatea acestor femei stiu ca procedura poate fi usor dureroasa si sunt pregatite sufleteste sa indure putina suferinta pentru a avea sprancene ideale, tatuate de specialisti.

Putine stiu insa ca dupa tatuaj vor aparea cruste si procesul de vindecare va dura cateva saptamani, timp in care sprancenele lor nu vor arata grozav. Si mai putine femei stiu, insa, ca procesul de cicatrizare se poate accelera prin consumul de morcovi. Un studiu efectuat in Yamaguchi University a aratat ca forme ale vitaminei A gasita in morcovi, mai precis acizii trans-retinoici, pot duce la cicatrici de mai mica dimensiune si la o vindecare mai rapida.

Roxana Dumitru, make up artist specializat in micropigmentare, dupa fiecare tatuaj sprancene, recomanda clientelor sale sa manace cel putin doi morcovi pe zi in perioada de refacere, pentru a scapa mai repede de cojite. Astfel, cand clientele se prezinta la retus dupa cateva saptamani, pielea este complet refacuta si tatuajul poate fi definitivat, iar sprancenele vor arata foarte bine. Clientele care nu vor sa consume morcovi pot folosi alte produse.

Daca doriti sa cautati tatuaj sprancene trebuie sa intelegeti ca nu numai alegerea formei si a tehnicii potrivite este importanta, ci si procesul de vindecare care mareste rata de succes la peste 99%. Spre exemplu microbladingul, ultima tehnica aparuta in tatuarea sprancenelor ar fi ineficient daca micro-taieturile din zona sprancenelor s-ar infecta si ar supura, sau daca vindecarea ar dura mai mult de 3 saptamani.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*